[O2] Dziwne odpalanie jak jest gorący

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bolek121
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2008
    • 126
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

jlupino, dzieki wielkie, to u mnie ze szczelina podobnie - jest ciut mniejsza, ale chodzilo mi o to czy nie jest to przypadkiem 1-2mm Co do uszczelki to o taka odpowiedz mi chodzilo - wyglada na to, ze mimo poprawnego zalozenia cos haczy i jedna z nich od nowosci sie zagina (albo raz sie zagiela i teraz juz tak zostaje).
    Sebastian J.
  • gruto
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1263
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Dziwne odpalanie jak jest gorący- z taką arytmią jakby - na zimno wszystko ok na dotyk !!!
    w O1 palił mi na ciepłym na tzw dotkniecie kluczyka a tu trzeba troszkę przytrzymać i pali z takim jakby podskokiem arytmią - kurcze nie wiem jak to nazwać!!! CO TO MOZE BYĆ - MARTWIC SIE TYM - a ha wazne ---- zadnych dymków nie strzela przy odpalaniu na ciepło
    A pisze ten post bo braciszek tez sobie kupil czeszke i u niego jest super z tym odpalaniem - szlag mnie trafia ......... druga sprawa wiem ze nie mozna porownywac dwoch tych samych silników .........PISZCIE

Komentarz

• WIELKIBONGO
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1594
      • Superb II (3T4)

U mnie jest to samo
      NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
      PÓŹNIEJ BYŁ BKD
      BYŁA TEŻ CEGA
      A TERAZ JEST SUPERB CBBB
      MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• greszczyn
        Elegance
        • 2005
        • 893
        • Nissan

U mnie pomogła wymiana rozrusznkia . Silnik zimny palił ,na dotyk , natomiast gdy silnik był ciepły , trzeba go było troche pokręcić , by zaskoczył .
        W tej chwili pali tak samo zarówno na zimnym jak i ciepłym . Wymiana dokonana przez ASO w ramach gwarancji

Komentarz

• lilo
          RS
          • 2006
          • 4315
          • Mercedes-Benz

U mnie też tak dziwnie się silnik zakolebocze jak jest ciepły ale pali na dotyk
          Daniel

Komentarz

Pracuję...